Lakatos munkák a lakásban és a kertben

Napi szinten bízzák meg cégünket ügyfeleink szerkezeti lakatos szakmához kapcsolódó feladatokkal.

A Dunaharasztiban élő kétgyermekes család nem régiben vásárolta a kertes családi házat. A kétszintes ház szépen karban volt tartva az előző tulajdonosok által is, de az új tulajdonosok azért némi módosítást szerettek volna. Mivel a gyerekek 5 és 7 évesek, a lépcsőkorlát mellé rácsot rendeltek, a gyerekek biztonsága érdekében.

Olvasás folytatása...

Elfagyott a kerti csapom

Ezt a levelet azért írtam meg, hogy más ne járjon így. Bár ha utólag belegondolok akkor örülök mert rátaláltam egy nagyszerű cégre.
Kezdem az elején. Van nekünk egy hétvégi házunk a várostól kicsit messzebb ha pihenni vágyunk akkor itt teszük meg. Évszaktól függetlenül.

Olvasás folytatása...

Segítség visszafolyik a víz! – Duguláselhárítás

A mai napon zuhanyzás közben vettem észre, hogy a rendes működés helyett visszafolyik a víz a lefolyóból. Igyekeztem lemosni, minél hamarabb befejezni a zuhanyzást, hogy lehetőleg ne folyjon ki a zuhanytálcámból a felgyülemlett víz, sikerült is. Mikor kiszálltam a fülkéből akkor vettem észre, hogy a zuhany melletti csap lefolyójából is jön fel a víz. Ennek a fele sem tréfa, a végén még elázik a lakás!

Olvasás folytatása...

Zárszerelési munkából, autószállítás is létrejött.

Egyik zárszerelőnket pénteken este kihívta egy úr egy betörés utáni helyreállítási munkára. A lakás tulajdonosa nagyon rossz idegállapotba került az összes pénzét és ékszerét elvitték a betörök. A zár feltörésével jutottak be a lakásba.

Olvasás folytatása...

Ugrásszerűen növekedett a lakásbetörések száma

Ugrásszerűen megnőtt a lakásbetörések száma, tavaly több mint 47 ezer lakásbetörés történt.
A biztosítók tapasztalatai szerint a nyári időszak és a hosszú hétvégék idején a leggyakoribbak a betöréses lopások. A betörők leggyakrabban az ajtók, ablakok felfeszítésével jutnak be az ingatlanokba. Az Országos Kriminológiai Intézet által készített kutatás szerint egy „ideális” betörés átlagosan maximum 10-15 percet vesz igénybe.

A MABISZ tapasztalata szerint a betörések meghiúsultak azoknál az ingatlanoknál ahol HEVEDER ZÁRRAL védték értékeiket.

NEHEZÍTSE MEG A BETÖRŐK MUNKÁJÁT! VÉDEKEZZEN HEVEDER ZÁRRAL!!

AKCIÓS HEVEDER ZÁR SZERELÉS
INGYENES MŰSZAKI ÉS BIZTONSÁG TECHNIKAI FELMÉRÉS!!!!
Ingyenes, non-stop hívható telefonszámunk :
06 1 580 5800
www.multisecurity.hu
email: info@multisecurity.hu

Olvasás folytatása...

Gyorsszervíz az ünnepek alatt is

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és sikeres, boldog Új Évet kívánunk minden kedves megrendelőnknek és partnerünknek!
Gyorszerviz szolgáltatásainkkal az ünnepek alatt is zavartalanul, 24 órában állunk a rendelkezésükre. Nálunk nincs éjszakai, sem ünnepi felár.

Multisecurity karácsonyi lap

Olvasás folytatása...

Bezárt kocsikulcs

A kétéves gyermekemmel elmentünk fagyizni, míg feleségem az újszülött picivel otthon maradt. A parkolóban, miután lenyomtam a gombot, vettem észre, hogy a kisfiam édesen mosolyog a hátsó ülésen, kezében a frissen megszerzett kocsikulccsal. Hiába mutogattam, magyaráztam neki, ő nem tudta kiengedni magát, illetve beengedni engem. Gyors telefonálgatás után hívtuk a Multi Security Kft.-t, és miközben a nagy hőségben már azon voltam, hogy a szélvédőt is betöröm, helyszínre érkezett a szerelő, aki rendkívül szakszerűen kinyitotta az autót. Leírhatatlan megkönnyebbülést éreztem, hogy a gyerekem jól van, és szerencsére a járgányunkban sem kellett kárt tenni.

Nagyon köszönöm! D. József

Olvasás folytatása...

Csőtörés történt a mélygarázsunkban

etyek_csotores_4Csőtörés történt a mélygarázsunkban, és persze minden lakó, aki észlelte, úgy gondolta, hogy majd a másik intézkedik. Mi igyekeztünk információkat gyűjteni a szomszédoktól, és egyeztetni a teendőkről, de abszolút közönybe ütköztünk. A harmadik nap után, amikor már komoly volt a kár, a többiek beleegyezése nélkül intézkedtünk, és szerencsére annak ellenére, hogy közben hétvége lett és szombat délután, a Multi Security Kft. nonstop gyorsszolgálata vállalta a hibaelhárítást, és rendkívül hatékonyan helyrehozták a kárt. Annyira profi munkát végeztek, hogy utána a szomszédoknak sem volt egyetlen rossz szava sem, sőt észbe kaptak, és nagyon hálálkodtak.

Köszönettel és üdvözlettel: Hámori Hanna

Olvasás folytatása...

Éjszakai zárnyitás

Tisztelt Zárszerviz!

 

Egy köszönettel tartozom. Február végén az Önök cége volt a segítségemre egy éjszakai lakás nyitással kapcsolatban.

Szórakozóhelyen voltam, és elvesztettem a lakáskulcsomat. Egy barátom segített szerelőt találni az éjszaka közepén, hogy kinyittassuk a lakást.

Elmondása alapján ez a cég volt az egyetlen, ahol tényleg felvették a telefont és érdemben tudtak segíteni, tehát azonnal jöttek. Kevesebb mint egy óra alatt kiértek a helyszínre és kb. 20 perc múlva már a lakásomban is voltam. Kinyitották az ajtómat sérülés mentesen és zárat is cseréltek, ami nem kevés szakértelemre utal.

A helyszínen nem tudtam eléggé megköszönni a segítségüket, ezért így utólag írásban is jelezném az elégedettségemet és a továbbiakban biztos, hogy ajánlani fogom Önöket az ismerőseimnek.

 

Üdvözlettel:

Szabados András

Olvasás folytatása...

Villanyszerelés a szerverközpontban

Szeretem, ha minden flottul megy, és a minőségre nem lehet panasz. Amikor az új számítógépparkunkat felavattuk, azonnal összeomlott az áramhálózatunk. A Multi Security Kft. villanyszerelőinek köszönhető, hogy az üzemzavart nagyon gyorsan meg lehetett szüntetni, és a rendszert a nagyobb kapacitást igénylő berendezésekre át sikerült állítani. Minden tiszteletem a cégé! P. Pál

Olvasás folytatása...